Opis

Predmet povabila je sodelovanje na dogodkih z namenom spodbujanja lokalnih ponudnikov ter predstavitvi in uživanju v lokalni kulinariki, in sicer:

 1. petek, 24. 11. 2023, od 16. do 00. ure, v Športnem parku Vrhnika ob drsališču, v sklopu prireditve Veseli december 2023 – OTVORITEV VESELEGA DECEMBRA, ODPRTJE DRSALIŠČA, PRIŽIG LUČK IN LEDENI SEJEM KULINARIKE, UMETNOSTI TER OBRTI ;
 2. sobota, 9. 12. 2023, od 16. do 22. ure, v Športnem parku Vrhnika ob drsališču, v sklopu prireditve Veseli december 2023 – – ZIMSKA JUŽNA OB DRSALIŠČU;
 3. petek, 15. 12. 2023, od 16. do 22. ure, v Športnem parku Vrhnika ob drsališču, v sklopu prireditve Veseli december 2023 – – KULINARIČNO POPOLDNE OB DRSALIŠČU;
 4. petek, 22. 12. 2023, od 16. do 22. ure, v Športnem parku Vrhnika ob drsališču, v sklopu prireditve Veseli december 2023 – – SLADKO POPOLDNE OB DRSALIŠČU.

V razpis smo združili vse dogodke, ki vključujejo promocijo lokalnih gostincev in ostale ponudnike lokalno pridelane hrane oz. izdelkov, hkrati pa ponujamo tudi možnost predstavitve in prodajo ponudnikom od drugje.

Ob koncu leta poskrbimo za odlično vzdušje v središču Vrhnike. V čudovito okrašeno mesto ves december vabijo številne praznične aktivnosti, ki trajajo od konca novembra pa vse do začetka novega leta. Veseli december na Vrhniki je pred leti zaživel s postavitvijo drsališča v športnem parku na Vrhniki. Drsališče bo letos obsegalo 360 m2 drsalne ploskve, ki bo v popoldanskem času namenjena vsem občanom. V razsvetljen športni park poleg drsališča vabi tudi kulturno-zabavni program. Tradicionalnega veselega decembra si ni mogoče predstavljati brez odprtja z ognjeno predstavo, nastopov šolskih zborčkov in prihoda parkeljnov. Hkrati poteka ledeni sejem, na katerem se predstavijo lokalni umetniki in obrtniki. Pri njih lahko kupite različne dobrote in darila za najbližje v prazničnem času.

Razstavljavci so organizacije, društva, posamezniki ali podjetja, ki pošljejo prijavo in jim je dodeljen prostor. Splošni pogoji sodelovanja opredeljujejo razmerja med razstavljavcem in organizatorjem ter so sestavni del pogodbe o udeležbi na dogodku.

Oznake
Do izteka prijave še
 • 00

  dni
 • 00

  ur
 • 00

  minut
Kategorije
Vnesite podatke
polja označena z * so obvezna