-
Pričetek dogodkaned., 6. Mar., 2022 13:00 - 18:00
- Več informacij
Na kmetijskem oddelku Tehniškega muzeja Slovenije v Bistri si boste lahko ogledali prikaz celotnega postopka izdelave podkve. Kos železa bo kovač razžaril v žerjavici kovaškega ognjišča, katerega temperaturo bo zvišal s podpihovanjem zraka s pomočjo kovaškega meha. Razžarjeno železo bo na nakovalu s kladivom oblikoval v podkev.
Kontaktni podatki organiztorja: Urša Vodopivec, +386 (0)1 750 66 70
Vstopnina: 6,50-4,00/ popusti za skupine
Demonstracijo si lahko ogledate med 13.00 in 18.00 z nakupom muzejske vstopnice.
Bistra 6, Borovnica, Slovenija
Piškotek | Trajanje | Opis |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-others | 1 leto | Ta piškotek nastavi vtičnik GDPR Cookie Consent. Piškotek se uporablja za shranjevanje soglasja uporabnika za piškotke v kategoriji "Drugo". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 1 leto | Ta piškotek nastavi vtičnik GDPR Cookie Consent. Piškotki se uporabljajo za shranjevanje soglasja uporabnika za piškotke v kategoriji "Nujno potrebni piškotki". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 1 leto | Ta piškotek nastavi vtičnik GDPR Cookie Consent. Piškotek se uporablja za shranjevanje soglasja uporabnika za piškotke v kategoriji "Uspešnost". |
viewed_cookie_policy | 1 leto | Piškotek nastavi vtičnik za soglasje piškotkov GDPR in se uporablja za shranjevanje, ali je uporabnik privolil v uporabo piškotkov ali ne. Ne hrani nobenih osebnih podatkov. |
Piškotek | Trajanje | Opis |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-functional | 1 leto | Piškotek je nastavljen s soglasjem piškotka GDPR, da zabeleži soglasje uporabnika za piškotke v kategoriji "Funkcionalni piškotki". |
woocommerce_recently_viewed | Potek seje | Piškotek uporabljamo za prikaz zadnjih pregledanih artiklov iz ponudbe "Spominki in Dobrote". |
Piškotek | Trajanje | Opis |
---|---|---|
_ga | 2 leti | Google Analytics: Statistika ogledov spletne strani. |
cookielawinfo-checbox-analytics | 1 leto | Ta piškotek nastavi vtičnik GDPR Cookie Consent. Piškotek se uporablja za shranjevanje soglasja uporabnika za piškotke v kategoriji "Analitika". |